На Харківщині пожежі знищили автомобіль і приватний будинок (ФОТО)

На Харківщині спалахнув ЗАЗ

У Харківській області 12 лютого на автомобільній дорозі Нова Водолага-Валки пожежу повністю знищено автомобіль ЗАЗ. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС регіону.

У ДТП ніхто не постраждав. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 08:42, локалізували полум'я вже о 09:03, повністю ліквідували о 09:45. Пожежа охопила весь автомобіль на площі 5 кв.м. Наразі фахівці з'ясовують усі подробиці пожежі.

Також пожежники 11 лютого гасили приватний будинок. Полум'я охопило 80 кв.м. Задимлення було настільки сильним, що рятувальником довелося вдягнути апарати індивідуального захисту органів дихання та зору. Повідомлення про пожежу було отримано об 11:45, а повна ліквідація завершена о 15:50.

Інші пожежі Харківщини:

Раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про жахливу подію. У Харківській області подружня пара разом із матір'ю чоловіка отруїлися чадним газом та загинули у власному будинку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що у регіоні спалахнула база відпочинку. У пригоді постраждали люди. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що займання виникло у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. 

ПАМ'ЯТАЙ. У Харкові ще 21 січня 2021 року у нелегальному закладі для людей похилого віку спалахнула пожежа. Тоді загинули 15 людей, 9 людей були травмовані й опинилися у лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії та повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися