На Харківщині у згорілому будинку виявили людський труп: ФОТО з місця події

Причиною виникнення займання у будинку стало коротке замикання електромережі

У місті Балаклія, що в Ізюмському районі Харківської області, на території приватного будинку сталася пожежа, внаслідок якої загинула людина. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшов виклик про те, що у будинку, розташованому на вулиці Нова, 21, сталося займання. На місце пожежі виїхали рятувальники 42-ДПРЛ на автоцистерні.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що пожежа сталася в одній із кімнат. У ній горіли домашні речі на площі 7 кв.м. У ході ліквідації пожежі співробітники ДСНС виявили у будинку бездиханне тіло чоловіка. Як пізніше з'ясувалося, загиблим був 67-річний власник дому.

picture

На повну ліквідацію пожежі рятувальникам знадобилося пів години. Встановлено, що причиною виникнення займання у будинку стало коротке замикання електромережі.

У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події.

picture

Читайте також:

Вночі у Харківській області сталася пожежа у м'ясному магазині. До місця події виїхали три оперативні відділення пожежно-рятувальних частин. Рятувальники розповіли, що у магазині, який горів, вогонь перекинувся також і на складське приміщення поруч аптеки.

У Харкові сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Співробітники ДСНС, які перебували на місце події, евакуювали з палаючого будинку 10 людей. Одна з мешканок була госпіталізована з підозрою на отруєння чадним газом.

На Харківщині кілька годин горів приватний будинок. У Мережі опубліковано відео з місця події. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися