Представився батьком: на Харківщині чоловік намагався вивезти чотирьох дітей за кордон (ФОТО)

У чоловіка немає документів, що засвідчують його батьківство щодо малолітніх

Житель Дніпропетровської області намагався вивезти чотирьох дітей до Росії. Чоловік намагався перетнути кордон за межами контрольно-пропускного пункту. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Харківській області.

До відділу інспекторів прикордонної служби надійшло повідомлення від жителя села Гранів про те, що у бік державного кордону прямують невідомі особи.

Незабаром прикордонні наряди виявили за 20 метрів від державного кордону 34-річного чоловіка з чотирма дітьми. Він одразу представився правоохоронцям батьком малечі. Як з'ясувалося, він мав намір вивезти дітей на територію Російської Федерації. У поліції повідомляють, що чоловік посварився зі співмешканкою, забрав дітей і хотів виїхати.

Проте співробітники ювенальної поліції не знайшли у чоловіка документів, які б підтверджували, що він є батьком цих дітей. Хлопчиків 4, 7, 10 років та 9-річну дівчинку забрали до медустанови.

Було встановлено, що чоловік раніше вже був притягнений до адміністративної відповідальності через спробу незаконного перетину кордону. Зараз подробиці події встановлюються.

picture


Читайте також:

Харківські правоохоронці розшукують злочинця, який скоїв зґвалтування неповнолітньої дівчини у під'їзді багатоквартирного будинку. Інцидент трапився серед білого дня. Дівчина запам'ятала свого кривдника та змогла скласти фоторобот. Харків'ян просять придивитися до фото та бути обережними.

У Харкові чоловік викрав у колишньої дружини маленьку доньку, відвіз у "ЛНР" і вимагав гроші. Чоловіка додали до бази "Миротворця". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися