У Харкові зникла дитина: поліція опублікувала орієнтування (ФОТО)

Пошуки дівчинки проводять правоохоронці

У Московському районі Харкова пропала 11-річна Віталіна Федоришева. Пошуками дівчинки займаються правоохоронці. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Харківській області.

За словами джерела, дівчинка вийшла з дому сьогоднішнім ранком і не повернулася. Батьки забили на сполох і звернулися до поліції за допомогою у пошуках доньки. Наразі правоохоронці встановлюють місцеперебування дівчинки.

Прикмети: на вигляд 11 років, зріст 120 см, худорлявої статури, волосся світле до плечей, очі блакитні.

Була одягнена: синє пальто, темну шапку, світло-сірі джинси, світлі чоботи.

Всіх, хто має інформацію про справжнє місцеперебування дівчинки, просять повідомити за телефонами: (057)738-30-24, 067-656-36-27, 063-720-21-75, 102 або іншим способом.

picture


Читайте також:

У Харківській області зникла неповнолітня дівчина з особливою прикметою. Дівчину розшукують уже понад тиждень. Раніше вона вже збігала з дому. Тоді поліція виявила зниклу у Харкові.

У Харківській області безвісти зник чоловік. Відомо, що він востаннє виходив на зв'язок, коли повертався вночі додому з клубу. Проте додому він тоді не прийшов. З того часу про його місцеперебування немає жодної інформації. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області з 2000 року розшукують безвісти зниклу 19-річну Ірину Бондаренко. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

З вересня 2021 року у Харківській області розшукують чоловіка, який зник за загадкових обставин. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися