Масштабна пожежа у Харкові: Полум'я перескакувало з даху на дах (ФОТО)

Харківські рятувальники загасили пожежу

У Харкові 17 лютого о 16.10 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вулиці Фельдшерській (Новожаново). Подробиці розповіли у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Зазначається, що спочатку спалахнула господарська споруда, але вогонь дуже швидко перекинувся на сусідні будинки. Коли рятувальники прибули на місце, площа пожежі становила 100 квадратних метрів.

Рятувальники локалізували полум'я о 17:02, а повністю ліквідували лише о 19:45. На щастя, ніхто не постраждав. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки.

Інші пожежі Харківської області:

Раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про жахливу подію. У Харківській області подружня пара разом із матір'ю чоловіка отруїлися чадним газом та загинули у власному будинку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що у регіоні спалахнула база відпочинку. У пригоді постраждали люди. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що займання виникло у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. 

ПАМ'ЯТАЙ. У Харкові ще 21 січня 2021 року у нелегальному закладі для людей похилого віку спалахнула пожежа. Тоді загинули 15 людей, 9 людей були травмовані й опинилися у лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії та повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися