У продуктових магазинах Харкова виявили порушення (ФОТО)

Було складено 44 протоколи про порушення санітарних норм

Протягом тижня у Харкові та області проводились перевірки торгових об'єктів. Про це повідомляє Держпродспоживслужба Харківської області.

За інформацією джерела, мобільні групи у складі представників ГУ Держспоживслужби та ГУ Національної організації провели роботу з контролю за дотриманням карантинних заходів у магазинах.

picture

Загалом було перевірено 224 торгові об'єкти. Фахівці виявили порушення у 42 з них. Зазначається, що до списку головних порушень належить відсутність антисептиків для відвідувачів. Крім того, у приміщеннях не дотримується маскового режиму та соціальної дистанції між відвідувачами. А розмітки для дотримання дистанції на підлозі в частині магазинів зовсім не було.

У деяких магазинах, що не пройшли перевірку, були відсутні інформаційні матеріали щодо запобігання розповсюдженню COVID-19.

У пресслужбі зазначається, що інспекторами було складено 44 протоколи щодо порушення санітарних норм.

picture

Читайте також:

• У Харківських магазинах після Нового року подорожчали деякі продукти. Журналісти порталу "Коментарі" склали інфографіку на основі даних Держстату. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та області можуть закрити популярні супермаркети. Загалом із міста та області можуть зникнути 11 магазинів відомої в Україні торгової мережі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Незабаром ринки Харківської області почнуть перевіряти. У Держпродспоживслужбі розповіли, на що звертатимуть увагу та до чого готуватимуться продавцям. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися