Після тяжкої хвороби помер харківський артист (ФОТО)

Пішов із життя харківський актор театру Володимир Пилипко

У Харкові пішов із життя Пилипко (М'який) Володимир Іванович, актор Харківського академічного російського драматичного театру ім. А.С. Пушкіна. Про це пише видання Status QUO, посилаючись на пресслужбу театру.

Як зазначають колеги актора, Володимир Іванович помер 18 лютого. Його серце перестало битися на 81-му році життя. На сторінці Харківського академічного російського драматичного театру ім. А.С. Пушкіна у Facebook повідомляється, що артист протягом деякого часу боровся з тяжкою хворобою. Проте подолати недугу не вдалося.

Прощальна церемонія з актором відбудеться сьогодні, 21 лютого, о 10.30 у фоє театру ім. О.С.Пушкіна (вул. Чернишевська, 11).

Для довідки: Пилипко (М'який) Володимир Іванович народився на третій день Великої Вітчизняної війни 25 червня 1941 року. Упродовж 50 років працював актором Харківського академічного російського драматичного театру ім. А.С. Пушкіна. Володимир Іванович створив незабутні образи в широко відомих картинах: "Занадто одружений таксист", С. Моем "Красуня і сім'я", Д. Прістлі "Аморальна комедія", А. Крісті "Мишоловка".

iKnYBrdefKhRICNv6xAcTvPCu.jpg

Читайте також:

Восени 2021 року померла відома актриса з Харкова. Її серце перестало битися на 75-му році життя. Жінку 11 листопада доправили до лікарні з вірусною пневмонією та миготливою аритмією. Вже за десять днів її не стало.

У листопаді помер відомий харківський письменник, сценарист та дитина війни. За своє життя чоловік написав кілька книг та численні сценарії до телепередач та кінофільмів.

7 лютого У Харківській області помер 100-річний ветеран Другої світової війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися