На Харківщині помер 100-річний ветеран Другої світової війни

Під час Другої світової війни чоловік брав участь у танковій битві на Курській дузі, дійшов від Харкова до Берліна

У селі Циркуни, що на Харківщині, помер ветеран Другої світової війни Сушко Іван Іванович. Його серце перестало битися на 101 році життя. Про це повідомляється на сторінці "Циркунівські Вісті" у Facebook.

Інформація про смерть 100-річного ветерана була опублікована в Мережі сьогодні, 7 лютого. Свої співчуття рідним та близьким Івана Сушка висловив також сільський голова.

"На 101-му році життя зупинилося серце людини – легенди, почесного громадянина села Циркуни Сушко Івана Івановича. Сільський голова Микола Сикаленко та колектив Циркунівської сільської ради висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Іван Сушко народився 25 листопада 1921 року. Брав участь у танковій битві на Курській дузі у 1943 році. Дійшов із Харкова до Берліна.

Ветеран був нагороджений орденами Червоної Зірки та Слави III ступеня за героїзм, мужність та бойові заслуги.

Коли закінчилася війна Іван Сушко працював шофером та мотористом у колгоспі. Крім того, ветеран співав у музичному колективі у ДК

Читайте також:

У січні 2022 року у Харківській області помер відомий ветеран Другої світової війни. Він був кулеметником і пройшов увесь Кримський півострів, брав участь у визволенні Севастополя, Новоросійська, Керчі.

У Харкові помер професор одного з ВНЗ. Протягом тривалого часу чоловік боровся із хворобою. У грудні 2021 року стало відомо про його смерть. Прощання проходило у крематорії.

• Осінь 2021 року помер один із найвідоміших харківських журналістів. Його серце перестало битися на 78-му році життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися