У Харківській області "мінували" поліцію, школу та будівлю прокуратури (ФОТО)

"Лжемінера" затримали і зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу

У місті Чугуїв, що на Харківщині, співробітники поліції затримали чоловіка, який дзвонив у поліцію та повідомляв неправдиву інформацію про мінування школи, будівлі прокуратури та поліції. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

21 лютого на лінію "102" надійшов виклик про те, що в одній зі шкіл міста закладено вибухівку. Також анонім повідомив, що вибуховий пристрій закладено та у будівлі Харківської обласної прокуратури. Через десять хвилин чоловік зателефонував ще раз і цього разу повідомив, що в Чугуївське райуправління поліції також заміновано.

picture

За адресами, що їх назвав, виїжджали співробітники поліції. У будинках було проведено огляд та з'ясувалося, що вибухових предметів на цих територіях немає.

picture

У ході проведення низки оперативних заходів поліцейські встановили особу чоловіка, ймовірно, причетного до кримінального правопорушення.

picture

Ним виявився 29-річний місцевий мешканець. Як виявилося, здійснюючи дзвінки до поліції та повідомляючи про мінування, затриманий був п'яний.

За скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до восьми років.

picture
Читайте також:

У Харкові готували чотири теракти. Співробітникам СБУ вдалося перехопити телефонну розмову, під час якої співрозмовники складали план скоєння злочину. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Харківські поліцейські викрили діяльність шахраїв, які обманним шляхом виманювали у людей похилого віку гроші, кажучи їм, що їхній родич потрапив у бігу і потребує операції.

Відомого харківського професора спіймали на плагіаті. Як виявилося, він використав фотографію відомих американських інженерів у своїй статті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися