У Харкові готували чотири теракти: подробиці

У СБУ перехопили розмови про організацію терактів у Харкові

На території Харкова у церквах Московського патріархату планувалися чотири теракти. Про це повідомляє видання "Суспільне" з посиланням на інформацію спікера СБУ у Харківській області Лілії Домашенко.

За інформацією джерела, Служба безпеки України перехопила телефонну розмову щодо організації терактів у місті.

"Ми попередили представників УПЦ МП. Особу, яка мала здійснити теракти, встановлено. Наразі проводиться весь комплекс необхідних дій", — зазначила Домашенко.

Водночас у соціальній мережі почали розповсюджувати відео із записом розмови про підпали у чотирьох церквах на території Харкова. У ході розмови співрозмовники домовляються про суму виконання "замовлення".

"За одну церкву - 150. Виконаєш усі чотири за ніч - "косар" зелені", - каже замовник.

Як зазначає джерело, у СБУ не підтвердили та не спростували, що йдеться саме про цю розмову.

Запис був опублікований у Telegram-каналі "Віха".

Читайте також:

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував можливе вторгнення Росії. Міський голова попросив мешканців Харкова дотримуватися спокою та зазначив, що ситуація залишається стабільною. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Міський голова Харкова Ігор Терехов розповів про те, яка зараз ситуація у Харкові на тлі інформації про можливе "вторгнення" РФ.

• У Харківській області можливе тимчасове обмеження пересування людей і транспорту. Також у людей можуть перевіряти документи, що засвідчують особу, та проводити огляд автомобілів. Громадян просять спокійно та з розумінням до цього поставитися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися