На Харківщині з колодязя дістали жінку (ФОТО)

У порятунку жінки брали участь 9 співробітників ДСНС та 2 одиниці техніки

У селищі Первомайське Зачепилівської громади Красноградського району 31-річну жінку дістали 10-метрову криницю. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

Сьогодні, 22 лютого, приблизно опівдні на лінію "101" надійшов виклик про те, що на вулиці Нечипоренка жінка провалилася у глибоку криницю і не може самостійно вибратися. На місце події виїхали рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС, а також їхні колеги з Краснограду на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі САРМ-Л.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники почали надавати допомогу постраждалій. Один із співробітників ДСНС спустився в колодязь і закріпив рятувальні мотузки на тілі жінки. Далі її вдалося витягнути із "пастки".

Внаслідок події жінка отримала перелом нижньої кінцівки, а також переохолодження. На місце події прибули медики та госпіталізували постраждалу.

У прес-службі ДСНС зазначають, що загалом рятувальна операція тривала близько півгодини.

picture

Читайте також:

У Харкові на вулиці чоловік просто впав та помер. Труп чоловіка знайшли випадкові перехожі. Вони ж і викликали на місце події співробітників поліції та бригаду швидкої допомоги. Медики, що прибули на місце подій, констатували смерть.

У селі під Харковом чоловік упав у 18-метрову криницю. На допомогу направили відділення рятувальників 48-ї пожежно-рятувальної частини із Люботина. Внаслідок пригоди потерпілий отримав травми та був госпіталізований.

У Харківській області 600-кілограмовий бик провалився під лід. Співробітники ДСНС витратили дві години на порятунок тварини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися