На Харківщині 600-кілограмовий бик провалився під лід (ФОТО)

Співробітники ДСНС витратили дві години на порятунок тварини

У селі Слобожанське, що у Харківському районі області, у річці під лід провалилася велика рогата худоба. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

На лінію "101" надійшов виклик від випадкових очевидців про те, що в селі на вулиці Зарічній сталася НП — велика тварина провалилася під кригу. На місце події виїхало чергове відділення 33-го Державного пожежно-рятувального посту із селища Липці.

picture

Прибувши за вказаною заявниками адресою співробітники ДСНС встановили, що домашня тварина провалилася під лід приблизно за два кілометри від берега. Ним виявився дорослий бик вагою близько 600 кг.

picture

Для того, щоб витягти бика з крижаної пастки, рятувальникам знадобилася рятувальна мотузка. Її зачепили на тварині та витягли на берег.

Зазначається, що тварина у процесі виконання рятувальних робіт не постраждала. Загалом на рятувальну операцію працівники ДСНС витратили приблизно дві години.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині небайдужі врятували від смерті лебедя-шипуна. Фахівці кажуть, що птаха було оглянуто, а пошкодження оброблено. Тепер їй треба набирати сил. Поки стан здоров'я лебедя знову не стане задовільним, його доглядатимуть співробітники зоопарку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському зоопарку відсвяткували день народження бегемотихи Степаниди. На 29-й день народження Степаниди працівники зоопарку приготували для неї подарунок у вигляді фруктово-овочевої зірки, що складається з тих продуктів, які найбільше любить бегемотиха. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися