Облив легкозаймистою рідиною та підпалив: у харківському магазині дівчину ледь не вбив її колишній хлопець (ФОТО, ВІДЕО)

Того ж дня зловмисника затримали правоохоронці

В одному із магазинів Харкова 23-річну дівчину, яка працює продавцем, намагався підпалити її колишній коханий. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

19 лютого чоловік прийшов у магазин, розташований по вулиці Бучми, де працювала продавцем його колишня дівчина. Зазначається, що пара розлучилася кілька днів до того з ініціативи постраждалої. Обурений чоловік попросив продати йому сигарети та в момент, коли продавець відвернулася, він став поливати її легкозаймистою рідиною.

Потім зловмисник став підпалювати папірці, які приніс із собою, та кидати їх у свою колишню дівчину. Таким чином він хотів, щоб на ній спалахнув одяг. Проте дівчині вдалося сховатись за стійкою. Після цього чоловік підпалив пакунок, що лежав на підлозі. В результаті спалахнув прилавок, і в торговому павільйоні почалася пожежа.

picture

Постраждалій вдалося вибігти з крамниці та покликати на допомогу. Її кривдник уже встиг піти з магазину. Незабаром на місце події прибули рятувальники, поліція та медики.

Співробітники поліції в той же день упіймали чоловіка, який влаштував пожежу в магазині. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець. Затриманому було повідомлено про підозру за фактами закінчених замахів на умисне вбивство та пошкодження майна шляхом підпалу.

За скоєний злочин йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном до п'ятнадцяти років або довічне.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Харківській області дівчина вбила свою доньку і викинула тіло в туалет.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові чоловік убив власного сина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися