Харків'янам розповіли, що робити у разі отримання сигналу тривоги

Що робити після отримання сигналу "Увага всім"

Українців попередили, що слід робити після отримання сигналу "Увага всім". Відео, надруковане прес-службою ДСНС України, на своїй сторінці розмістила Поліція Харківської області.

У ДСНС повідомляють, що якщо ви почули звуки сирен, переривчасті звуки підприємств або звуки гучномовця, які тривають протягом декількох хвилин, це означає попереджувальний сигнал "Увага всім".

Насамперед, як повідомляє офіційне джерело, необхідно включити телебачення чи радіо. Інформація з офіційних джерел передаватиметься протягом п'яти хвилин після сигналу.

Після прослуховування повідомлення по телеканалах або радіо, слід дотримуватися інструкцій, які будуть дані. Також громадян просять залишати включеними телеканали або радіо, тому що там у будь-який момент може бути важлива інформація.

Читайте також:

З 4 години ранку 24 лютого ситуація у Харкові та області неспокійна. Городяни чули постріли та вибухи. Багато хто залишився без опалення, води та інтернету. На заправках зараз великі черги. Біля банкоматів також юрби народу.

З самого ранку супермаркети Харкова переповнені людьми. Містяни масово скуповують основні харчові продукти, води та інші необхідні товари. Черги біля деяких супермаркетів вишиковуються на вулиці.

У Держприкордонслужбі України повідомили, що російська військова техніка перейшла державний кордон у Харківській області. Настання російських військ через державний кордон передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися