Війна в Україні: мер Ігор Терехов розповів про ситуацію у місті

За словами міського голови, ракетний удар може статися будь-якої миті

Напружена ситуація у Харкові та області триває. Ігор Терехов розповів, що відбувається зараз. Про це повідомляє видання KHARKIV Today.

Ближче до обіду у Харкові зупинили роботу метро для того, щоб городяни могли спуститись у підземку. Ігор Терехов зазначив, що йому надходила інформація про те, що о 15:00 у Харкові буде завдано ракетного удару. Щоб убезпечити людей, мер попросив усіх спуститись у метро. Наразі Терехов перебуває із харків'янами на станції метро "Університет.

"О 15:00 не сталося. Тут найбезпечніше місце. Зараз я попрошу, щоб нам усі комунальні служби організували ще сюди доставку води, будь-якої їжі, які таблетки. Ви самі розумієте, що сьогодні зона оборони тримається", - сказав Терехов.

За словами мера, ракетний удар може статися будь-якої миті. Тож він просить городян не залишати підземку.

"Ми забезпечуємо сьогодні всі комунальні служби як працювали, так і працюють. Тепло подаємо, попри те, що в П'ятихатках потрапив снаряд, ми відновили котельню. На Миру (Індустріальний район) потрапив снаряд у житловий будинок, ми зараз відновили", — додав мер.

Крім того, градоначальник наголосив, що жертв серед мирного населення наразі немає.

Читайте також:

"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова.

Під Харковом знищено чотири російські танки. Це вдалося зробити строковикам Нацгвардії України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області спалахнув п'ятиповерховий будинок внаслідок обстрілу. У пресслужбі ДСНС Харківської області розповіли, що внаслідок події помер повнолітній хлопчик. Також є поранені.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися