У Харкові на завод скинули бомбу: ВІДЕО з місця події

Харків продовжують бомбардувати. Вдень на корпус заводу було скинуто бомбу. Про цю подію повідомили в Telegram-каналі "Труха".

Так, за інформацією джерела, 1 березня винищувач скинув бомбу прямо на корпус Харківського заводу підйомно-транспортного обладнання. Повідомляється про загиблих та постраждалих.

На даний момент кількість загиблих та постраждалих поки що залишається невідомою. Подробиці встановлюються.

Зазначається, що в результаті пригоди сталася пожежа в п'ятиповерховому будинку, що стояв поруч.

Увага! У відео є нецензурна лексика. 18+

Читайте також:

 Президент прокоментував ранковий ракетний обстріл Харкова. За словами Володимира Зеленського, "ракета в центральну площу Харкова – це терор". Глава держави вимагає повної відповідальності для терористів у міжнародних судах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Вранці 1 березня центральну площу Харкова буквально розбомбили ракетами. Внаслідок пригоди було зруйновано деякі будівлі, у тому числі будівлю обласної держадміністрації та житлові будинки. Є загиблі та постраждалі. У пресслужбі ДСНС показали фото та відео з місця події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до городян уранці 1 березня. Міський голова розповів про ситуацію в місті.

• Міського голову Куп'янська підозрюють у зраді. За даними прокуратури, 27 лютого мер Куп'янська запропонував солдатам РФ підтримку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися