У Харкові збили ворожий літак: він упав у районі ринку

Літак упав у районі ринку «Лоск»

Сьогодні, 1 березня, у Харкові було збито літак окупантів. Про це повідомляє видання "Суспільне", посилаючись на інформацію, отриману від голови Адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник.

За словами джерела, сьогодні цей літак бомбардував Харків. З нього прилетіла бомба на житловий будинок у Новобаварському проспекті. До речі, там зараз продовжують працювати рятувальники та розбирати завали. За попередньою інформацією, загинули вісім людей. Ще вісім отримали різні травми.

Тетяна Цибульник також повідомила, що збитий ворожий літак упав у районі ринку "Лоск".

Подробиці встановлюються.

Читайте також:

 Президент прокоментував ранковий ракетний обстріл Харкова. За словами Володимира Зеленського, "ракета в центральну площу Харкова – це терор". Глава держави вимагає повної відповідальності для терористів у міжнародних судах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Вранці 1 березня центральну площу Харкова буквально розбомбили ракетами. Внаслідок пригоди було зруйновано деякі будівлі, у тому числі будівлю обласної держадміністрації та житлові будинки. Є загиблі та постраждалі. У пресслужбі ДСНС показали фото та відео з місця події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до городян уранці 1 березня. Міський голова розповів про ситуацію в місті.

• Міського голову Куп'янська підозрюють у зраді. За даними прокуратури, 27 лютого мер Куп'янська запропонував солдатам РФ підтримку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися