У Харківській області оголошена надзвичайна ситуація

Режим НС ввели через загрозу поширення коронавірусу

Сьогодні, 21 березня, у Харківській області ввели режим надзвичайної ситуації. Про це заявив голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Відповідне рішення було ухвалене через ускладнення ситуації в регіоні і перший випадок зараження COVID-19.

Голова обласної поліції Валерій Сокуренко також заявив, що найближчим часом потрібно буде скласти список об'єктів критичної інфраструктури та взяти їх під охорону. Разом з тим, розглядатиметься питання про повну зупинку громадського транспорту.

У свою чергу, заступник губернатора Михайло Черняк запевнив, що лікарні забезпечені всім необхідним і готові до прийому пацієнтів.

Примітно, що раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми "Свобода слова говорив про можливе введення режиму НС в Харкові.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що вчора ввечері, 20 березня, Міністерство охорони здоров'я поширило інформацію про виявлення в Харківській області першого випадку коронавірусу. З'ясувалося, що хвора коронавірусом харків'янка є Вікторія Скоробагач, дружина заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися