Біля кордону з Румунією затримали харків'ян: намагалися втекти з країни річкою (ФОТО)

З собою втікачі прихопили гроші та зливки золота

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон поза пунктами пропуску. Про це повідомили у пресслужбі Прикордонної служби України.

За інформацією джерела, втікачами виявилися уродженці Харкова, двоє чоловіків - батько та його син 52 та 27 років. Дістатись по той бік кордону затримані планували через річку Тиса.

Втікаючи з країни двоє чоловіків прихопили з собою майже 97 тисяч євро, понад 70 тисяч доларів США, понад 90 тисяч гривень та 3 золоті зливки загальною вагою 300 грамів.

пограничная служба

Про затримання харків'ян прикордонники повідомили працівників митниці. Їм також були передані виявлені у чоловіків гроші та золото.

Прикордонники встановлюють коло осіб, які можуть бути причетні до організації їхнього незаконного перетину кордону.

побег из страны

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Військові РФ грабують будинки в Харківській області, а потім вивозять чужі речі до Білгорода. Крім того, окупанти іноді поселяються в будинках людей, виганяючи їх із власного житла.

• У Харкові російські окупанти обстріляли супермаркет та термінал аеропорту. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися