Харків'янин, намагаючись урятувати свою сім'ю під час війни, потрапив на шахрайку (ВІДЕО)

Жінка "здавала" неіснуючі квартири у Львові

Одеська кіберполіція викрила жінку, яка вирішила заробити на своїх земляках. Про це повідомляється у пресслужбі Нацполіції України.

Як передає джерело, 31-річна уродженка Харківської області, яка нещодавно сама змушена була тікати від обстрілів, обманювала громадян, що також рятувалися від війни.

Так, зловмисниця знаходила авторів оголошень про пошук житла у західних регіонах України через різноманітні сайти. Потім вона телефонувала громадянам і пропонувала в оренду неіснуючу квартиру у Львові.

Від дій шахрайки постраждав харків'янин, який намагався врятувати свою сім'ю від обстрілів та перевезти її у спокійніше місце. Аферистка попросила передоплату у розмірі 17 тисяч гривень. Після того, як чоловік зробив переклад на карту, зловмисниця перестала виходити з ним на зв'язок.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин жінці загрожує до восьми років ув'язнення.

Варто зазначити, що після того, як шахрайка сама бігла від обстрілу, волонтери безоплатно надали їй житло.

Читайте також:

• Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера. Детальніше читайте на нашому сайті. 

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.


• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися