Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника (ФОТО)

У боях під Харковом ЗС України було ліквідовано полковника Дениса Курила. Про це повідомили у пресслужбі Управління стратегічних комунікацій.

За інформацією джерела, загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Як відомо, 200 бригада зазнала найбільших втрат під час виконання так званої "спеціальної військової операції".

Зазначається, що за наявними даними, в Україні було знищено дві батальйонні тактичні групи 200 омсбр. Загальні втрати особового складу бригади перевищили 1500 військовослужбовців.

picture

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера.

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 29 березня. За його словами, за добу було зафіксовано близько 280 обстрілів супротивником із РСЗВ типу "Град".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися