Під час евакуації з Ізюма загинули батько із сином

Загиблий хлопець був студентом Харківського національного університету ім. В.М. Каразіна

У березні під час спроби евакуюватися з блокадного Ізюма разом зі своїм батьком загинув студент харківського ВНЗ Вадим Павленко. Про це сьогодні, 29 березня, повідомили у пресслужбі Харківського національного університету ім. В.М. Каразіна.

Як передає джерело, трагедія сталася 7 березня. Загиблий Вадим Павленко був студентом третього курсу навчально-наукового інституту екології.

"Дуже прикро, коли через військові дії ми втрачаємо надію нашого народу - молодь", - йдеться у повідомленні.

У Харківському національному університеті ім. В.М. Каразіна висловили щирі співчуття рідним та близьким загиблих.

picture

Читайте також:


Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера.

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 29 березня. За його словами, за добу було зафіксовано близько 280 обстрілів супротивником із РСЗВ типу "Град". Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися