Зниклі під час війни: у Харкові розшукують двох безслідно зниклих жінок (ФОТО)

Волонтери опублікували в Мережі орієнтування

Списки людей, які зникли безвісти в Харкові під час війни, постійно поповнюються. Волонтери розповіли про ще кількох зниклих, яких зараз розшукують родичі. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена".

З 28 лютого зник зв'язок із мешканкою Харкова Шендріковою Іриною Іванівною, 1963 року народження. Того дня жінка вийшла з дому, що розташований за адресою пр. Гагаріна, 252, і з того моменту її місцеперебування невідоме. Є припущення, що зникла могла йти у бік пр. Гагаріна, 199а.

Прикмети: світле коротке волосся.

Була одягнена: світло-блакитна сорочка та синій халат.

Має проблеми із психічним здоров'ям.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування зниклої Шендрікової Ірини Іванівної, просять повідомити за телефоном: 050 519 48 97 (Дарина).

пропал человек

З 14 березня в Харкові розшукують Гук, що зникла безвісти, Надію Іванівну, яка мешкає за адресою Бучми, 36. Зазначається, що у жінки є дефект мови після інсульту.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування Надії Гук, просять повідомити за телефоном: 0675789862 (Іван).

пропал человек


Читайте також:

Під час війни у Харкові зникла дівчина-підліток. 2 березня вона вийшла з дому та не повернулася. З собою дівчина мала телефон, на цей момент він відключений.

Під час війни у Харкові зникли кілька людей. Їхні родичі опублікували в Мережі орієнтування та фото зниклих. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Мережі показали, як виглядає район Північної Салтівки у Харкові після приходу "російського світу". Величезна кількість зруйнованих будівель, згорілі та розбиті автомобілі, знищені будинки – це те, що залишили по собі "визволителі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися