Як виглядає один із районів Харкова після приходу "руського миру" (ВІДЕО)

У Мережі опублікували відео зруйнованої Салтівки

Місто Харків обстрілюють з першого дня війни, вже 62 добу. За цей час окупанти зруйнували понад 2 тисячі багатоповерхівок, велику кількість житлових будинків та інших міських будівель. Начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" полку Азов Костянтин Немічев у своєму Telegram-каналі показав, як зараз виглядає один із районів Харкова – Північна Салтівка.

Салтівка неодноразово опинялася під ворожими обстрілами. На відео з висоти пташиного польоту видно, що в районі зруйновано безліч будинків і будівель, а на дорогах стоять автомобілі, що розбиті або згоріли.

Величезна кількість харків'ян втратили свої будинки. Крім того, внаслідок обстрілів цього району була велика кількість загиблих та поранених.

"Щодня наш рідний Харків випробовує артобстріли, спрямовані на будинки мирних жителів. Щодня на території України гинуть громадянські та діти, які стали жертвою їхніх військових злочинів. Такі дії ми ніколи не повинні забути і не маємо права пробачити. Спецпідрозділ KRAKEN стоятиме на варті до кінця, захищаючи наш народ, нашу землю та нашу свободу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

• Окупанти бояться йти у наступ у Харківській області. Про це один із них відкрито розповів своїй матері телефоном. СБУ перехопила розмову та опублікувала в Мережі запис. Також загарбник запевнив, що війна не скінчиться до 9 травня.

• У Харківській області українським військовим вдалося збити російський вертоліт. Вартість техніки оцінюють приблизно у 16 млн доларів США.

• У Харкові змінилися адреси пунктів видачі городянам гуманітарної допомоги. У Харківській обласній військовій адміністрації опублікували перелік актуальних адрес. Нагадаємо, що гуманітарну допомогу роздають у відділеннях "Нової пошти" та у відділеннях "Укрпошти".

• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися