У Харкові помер викладач одного з ВНЗ (ФОТО)

Серце чоловіка перестало битися на 74 році життя

У Харкові пішов із життя Богатиренко Костянтин Іванович – викладач кафедри автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті. Про це повідомили на офіційній сторінці ВНЗ.

За словами джерела, Костянтин Іванович був улюбленцем студентів, учителем з великої літери, надійним другом та мудрим порадником, завжди готовим надати допомогу у будь-якій ситуації.

У пресслужбі зазначають, що під керівництвом Богатиренка в університеті було освоєно нові приміщення, створено лабораторію мікропроцесорної техніки, введено у навчальний процес сучасні пакети прикладних програм. За обсягом госпдоговірних робіт кафедра увійшла до провідних кафедр університету.

"Світлі спогади про Костянтина Івановича Богатиренка на все життя залишаться в наших серцях", - пишуть у пресслужбі.

умер преподаватель

Читайте також:

 На Харківщині російські окупанти продовжують наступати. У Генштабі ЗСУ повідомили, що загарбникам вдалося взяти під контроль один населений пункт.

• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству.

• У Мережі з'явилися фотографії зруйнованих університетів у Харкові. Глава ХОДА запевняє, що кожен із них буде відбудований і стане ще кращим.

• У Фельдман Екопарку розповіли, як зараз живуть тварини, яких вдалося евакуювати. На допомогу вихованцям прийшли люди з різних куточків України та погодилися забрати їх до себе до зоопарків та екопарків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися