63-й день війни: На Харківщині російські окупанти продовжують наступати, взято населений пункт

Обстановка в Харківській області на 27 квітня

На Слобожанському напрямку противник продовжує завдавати авіаційних ударів та вражати артилерією інфраструктуру міста Харкова. Крім того, окупанти проводять наступальні дії. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

За інформацією джерела, станом на 27 квітня, на Ізюмському напрямку підрозділи зі складу 1-ї танкової армії, 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу, 35-ї загальновійськової армії та 68-го армійського корпусу Східного військового округу та повітряно-десантних військ проводять наступальні дії у напрямку Барвінкового.

Зазначається, що противнику вдалося опанувати північно-східну околицю населеного пункту Велика Камишеваха, а також захопити село Заводи, що в Ізюмському районі. Нагадаємо, що вчора окупанти проводили наступальні дії на цей населений пункт.

Також у Генштабі наголосили, що окупанти перекинули з території Білгородської області до міста Ізюм дві батальйонні тактичні групи зі складу 76-ї десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ. Це було зроблено для нарощування угруповання військ.

Крім того, в районах населених пунктів Білгородської області противник розгорнув два ракетні дивізіони ОТРК "Іскандер-М".

Читайте також:

• Окупанти бояться йти у наступ у Харківській області. Про це один із них відкрито розповів своїй матері телефоном. СБУ перехопила розмову та опублікувала в Мережі запис. Також загарбник запевнив, що війна не скінчиться до 9 травня.

• У Харківській області українським військовим вдалося збити російський вертоліт. Вартість техніки оцінюють приблизно у 16 млн доларів США.

• У Харкові змінилися адреси пунктів видачі городянам гуманітарної допомоги. У Харківській обласній військовій адміністрації опублікували перелік актуальних адрес. Нагадаємо, що гуманітарну допомогу роздають у відділеннях "Нової пошти" та у відділеннях "Укрпошти".

• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися