На Харківщині зникла людина: поліція дала орієнтування (ФОТО)

Зниклу розшукують майже два місяці

У місті Лозова безвісти зникла 75-річна Віра Воробйова. Про це йдеться у пресслужбі Поліції Харківської області.

За інформацією джерела, 21 березня поточного року 75-річна Віра Воробйова вийшла з дому та не повернулася. З того дня про її місцеперебування немає жодної інформації. У поліції відзначають, що зникла жінка страждає на втрату пам'яті.

Працівники Лозівського районного відділу поліції наразі встановлюють місцеперебування безвісти зниклої Віри Воробйової.

Правоохоронці також звертаються до харків'ян та мешканців Харківської області з проханням повідомити будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклої пенсіонерки. Зробити це можна за телефонами: 102, 0574590064 або 0667084960.

Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків зниклої жінки.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Під час війни у Харкові зникли кілька людей. Їхні родичі опублікували в Мережі орієнтування та фото зниклих. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині під час окупації села безвісти зник місцевий мешканець. Пошуково-рятувальний загін "Мілена" опублікував фотографію та орієнтування зниклого.

Скільки бізнесменів виїхали із Харківщини після вторгнення РФ. Відомо, що лише за березень припинили свою діяльність 4400 ФОП. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

У Чугуївському районі Харківської області місцевий житель свідомо здавав позиції Збройних Сил України російським окупантам. У соціальних мережах він надавав противнику інформацію про переміщення та розташування українських військ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися