Як виглядає зруйнована будівля харківського метрополітену після ракетного обстрілу (ФОТО)

Внаслідок вибуху травми отримав 61-річний чоловік

Під час чергового обстрілу міста Харків з боку окупантів було зруйновано одну із будівель метрополітену. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

Так, за інформацією джерела, 20 червня приблизно о 23:55 російські військові обстріляли Харків. Пізніше було встановлено, що будівлю харківського метрополітену було зруйновано внаслідок ракетного удару. Пошкоджено дах, частково зруйновано стіни, вибито віконні рами. Вибухова хвиля пошкоджена стіна навпроти виходу з депо. Частково зруйновано вагони.

picture

Крім того, у поліції повідомили, що 61-річний працівник депо отримав поранення. Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

picture

Зазначається, що за цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

   Через невеликий контрнаступ російських сил на північ від Харкова, в суспільстві почалася справжня паніка з приводу чергової спроби штурму з боку РФ. Світові експерти висловилися про можливий штурм міста. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов відповів на запитання, чи варто зараз повертатися до міста тим, хто виїхав. Також він звернувся до жителів міста і вкотре попросив їх бути обережнішими та не ігнорувати сигнали тривоги та завжди проходити після них в укриття, бо це може врятувати життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися