Обстріл Харкова: рятувальники показали наслідки (ФОТО)

Внаслідок обстрілу на підприємстві сталася пожежа

Вдень 28 червня російські окупанти вкотре обстріляли місто Харків. Внаслідок обстрілу сталася пожежа на одному з підприємств міста. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, спалах відбувся на підприємстві в Індустріальному районі. На момент прибуття рятувальників на місці події вогонь встиг поширитися на площу близько 50 кв.м.

picture

До гасіння пожежі було залучено 3 одиниці техніки та близько 15 осіб особового складу ДСНС. За попередніми даними, внаслідок розривів боєприпасів окупантів постраждали шестеро людей.

picture

Також зазначається, що внаслідок обстрілів частково у місті було зруйновано житловий будинок та інші прилеглі будівлі приватного сектору, а також пошкоджено легковий автомобіль.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео.

 Як і де отримати гуманітарну допомогу у Харкові 28 червня. У ХОВА опублікували список актуальних адрес, за якими харків'янам видають продукти та предмети першої необхідності. Міська влада звернулася до мешканців Харкова з проханням не створювати черги за гуманітарною допомогою, оскільки це може бути небезпечним.

• У Харківській області ЗСУ "підсмажили" російських окупантів. над перетворенням противника та його техніки на вугілля працювали військові з 92, 40 та 27 бригад ЗСУ. У Мережі було опубліковано низку відео зі знищенням загарбників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися