Якою буде погода у Харкові 29 червня: синоптики дали прогноз

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 29 червня

У середу в Харкові та області буде хмарно, без опадів. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, протягом усього дня у місті очікується суха та спекотна погода. Вдень температура повітря підніметься до +30 градусів. На ніч стовпчики термометрів покажуть до +19 градусів.

В області 29 червня також пройде без дощів. Температура повітря вдень підніметься від +28 до +30 градусів. Уночі очікується від +17 до +19 градусів.

За даними джерела, дощі у Харкові та області очікуються у ніч на 30 червня. Проте вже вдень погода буде сонячною.

Загалом до кінця поточного тижня дощів не буде. А вдень щодня ставатиме все спекотніше.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Як і де отримати гуманітарну допомогу у Харкові 28 червня. У ХОВА опублікували список актуальних адрес, за якими харків'янам видають продукти та предмети першої необхідності. Міська влада звернулася до мешканців Харкова з проханням не створювати черги за гуманітарною допомогою, оскільки це може бути небезпечним.

Які нині ціни на бензин на АЗС у Харкові та області. Стали відомі актуальні ціни на пальне на автозаправних станціях Харківської області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові відновили вкрай важливий трубопровід. Начальник Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу "Харківводопостачання" В'ячеслав Глущенко зазначив, що цей водовід забезпечує водою понад 200 будинків Салтівського житлового масиву. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися