Масштабна пожежа на Харківщині: згоріла м'ясна крамниця (ФОТО, ВІДЕО)

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі

У місті Лозова, що на Харківщині, сталася пожежа на території м'ясного магазину. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в торговому павільйоні у 3 мікрорайоні сталася пожежа. Прибувши на вказану адресу рятувальники встановили, що дах павільйону та частково одне з його приміщень повністю охоплено вогнем. Площа пожежі становила близько 85 кв.м.

picture

Співробітникам ДСНС знадобилася година, щоби повністю ліквідувати пожежу. Зазначається, що рятувальникам вдалося не допустити розповсюдження вогню на сусідні споруди. Після ліквідації спалаху пожежники провели розбір та проливку конструкцій для запобігання повторним випадкам.

picture

Загалом у ліквідації пожежі взяли участь 22 пожежники та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Можлива причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У місті Чугуєв сталася пожежа в магазині, де продають м'ясні вироби. Рятувальникам знадобилося понад дві години, щоби повністю ліквідувати спалах. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фото з місця події.

У Харкові сталася пожежа у приміщенні м'ясного магазину, що розташований в Індустріальному районі міста. Рятувальники опублікували фото та вигляд з місця події. На них видно, що магазин вигорів ущент. Крім того, вогонь встиг перекинутися на торговельну споруду, що стоїть поруч.

За кілька днів до Нового року в Харкові сталася серйозна пожежа в секонд-хенді, що розташована на проспекті Гагаріна. Відео пожежі у харківському секонд-хенді опублікували у Мережі. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися