У Харкові горить магазин із одягом: ВІДЕО з місця події

Відео пожежі у харківському секонд-хенді опублікували у Мережі

В одному з харківських секонд-хендів сьогодні, 27 грудня, сталася пожежа. Про це повідомляє видання "Вечірній Харків", посилаючись на Telegram-канал "ВЕХА", у якому опублікували відео з місця події.

За інформацією джерела, пожкжа виникла у секонд-хенді, розташованому на проспекті Гагаріна. На відео видно, що із приміщення валить густий дим. За попередньою інформацією, постраждалих внаслідок пригоди немає.

У пресслужбі ДСНС поки що не прокоментували пожежу у магазині. Подробиці події наразі встановлюються.



Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що займання виникло у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв.м. Щоб ліквідувати займання, співробітникам ДСНС знадобилося більше ніж 50 хвилин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися