«Шахтар» передасть у харківські лікарні 10 апаратів ШВЛ

Футбольний клуб направив на боротьбу з епідемією коронавірусу 300 млн гривень

Український футбольний клуб "Шахтар" передасть у лікарні Харківської області 10 апаратів ШВЛ. Про це розповіли у відділі комунікації клубу.

Відзначається, що обладнання надійде в медичні установи в квітні кількома траншами. Відомо, що "гірники" витратять на боротьбу з епідемією коронавірусу 300 млн гривень.

"У найкоротші терміни закуповуються понад 300 тисяч експрес-тестів і мінімум 200 апаратів штучної вентиляції легенів для всієї країни. Це окрема складна задача. Адже зараз близько 200 країн по всьому світу полюють за таким обладнанням. Обладнання вже закуплено і партіями надійде в Україну в квітні", – зазначили представники ФК "Шахтар".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що станом на ранок 30 березня в Харківській області є дві підозри на коронавірус.

Також "Коментарі. Харків" писали, що першим пацієнтом у Харківській області, у якого підтвердилося зараження коронавірусом став молодий харків'янин, який нещодавно повернувся з Франції. Відомо, що він молодше 30 років. Госпіталізації не потребує, тому знаходиться на самоізоляції. З ним у контакті були 17 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися