Скільки будинків та будівель у Харківському районі знищили окупанти

У Харківському районі намагаються оперативно ліквідувати наслідки ворожих обстрілів

Близько 2000 об'єктів інфраструктури Харківського району зруйновано або пошкоджено через російські обстріли. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

За інформацією джерела, на сьогодні відомо, що в Харківському районі знищено або зруйновано 1881 житловий будинок, сім медичних закладів, 27 навчальних закладів, а також чотири заклади культури.

Зазначається, що ці дані – не остаточні, оскільки на тимчасово захоплених та звільнених територіях продовжуються бойові дії. Після звільнення захоплених росіянами територій на Харківщині про кількість зруйнованих будівель та будинків з'явиться точніша інформація.

У ХОДА додали, що у Харківському районі намагаються оперативно ліквідувати наслідки ворожих обстрілів. Будівельні матеріали для пошкоджених будівель отримали Пісочинська, Мереф'янська, Безлюдівська, Солоницівська та Дергачівська громади. Вільхівській та Височанській громадам для пошкоджених житлових будинків надані плити ОSB, гідробар'єр, плівка, профнастил, тенти та шурупи тощо.

Наразі на території району функціонують лікарні та центри первинної медичної допомоги, де надаються якісні медичні послуги. А також відділення екстреної медичної допомоги, яке надає медичну допомогу мешканцям району.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові   російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 У ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли Київський район Харкова. Внаслідок цього було зруйновано будівлю вищого навчального закладу, а 40-річний сторож навчального закладу загинув на місці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися