У Мережі з'явилися ФОТО наслідків нічного обстрілу Харкова

На щастя, внаслідок нічного обстрілу міста ніхто не постраждав

Сьогоднішньої ночі російські окупанти здійснили ракетні обстріли Харкова. На щастя, внаслідок обстрілу не постраждало мирне населення. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, приблизно о 2-й годині ночі в місті пролунало кілька вибухів. Як стало відомо, у Холодногірському районі внаслідок дій російської армії пошкоджено готельно-ресторанний комплекс.

picture

Ще одне падіння ворожої ракети було зафіксовано в цьому районі територією нежитлової будівлі.

picture

Також від обстрілу постраждав Індустріальний район міста. Ушкодження отримало також нежитлове приміщення. Внаслідок обстрілу утворилося дві вирви діаметром 8 метрів. Якихось військових об'єктів на зазначених територіях відсутні.

picture

Відомо, що російські окупанти використовували ракети типу С-300 та вели обстріл із території Білгородської області РФ.

За фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) розпочато досудове розслідування.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань.

 Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню.

 У селі Безтурботне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалили. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися