Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині (ВІДЕО)

Розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ, після чого по ньому було завдано точних ударів

У Харківській області знищено чергову партію російських окупантів, а разом з ними на повітря злетів склад із боєприпасами. Про це повідомили на сторінці "Східне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України" у соціальній мережі Facebook.

За інформацією джерела, аеророзвідка та артилерія Нацгвардії та Збройних сил за підтримки танків ліквідували російських спецпризначенців та знищили склад із боєприпасами на півночі Харківської області.

Наголошується, що розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню.

"Відбулася планова демілітаризація складу артилерійських боєприпасів, які дбайливо заховані в ангарі, який ми обов'язково відбудуємо після поразки кремлівських орд в Україні", - йдеться в повідомленні.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на 8 серпня. За останню добу ворог не припиняв обстрілу міста та області. Приблизно о 23:00 вибухи пролунали у Харкові, а після опівночі – у Харківській області. Докладніше про те, до куди потрапили ракети і які наслідки після нічних обстрілів Харкова та області читайте у нашому матеріалі.

• До мешканців Лозової звернулася міська влада та повідомила про те, що протягом дня місцеві можуть чути гучні звуки. Проте лозовчанам пояснили причину та попросили не панікувати.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися