Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині: наслідки жахливі (ФОТО)

Внаслідок обстрілу загинула одна людина і ще двоє отримали поранення

Цієї ночі російські окупанти обстріляли смт Печеніги, що на Харківщині. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Печенізької громади Олександр Гусаров.

За словами джерела, по селищу було завдано трьох ракетних ударів у нічний час доби. Внаслідок обстрілів загинула 72-річна жінка. Двоє людей отримали поранення.

picture

Крім того, було зруйновано будівлю центру дитячої та юнацької творчості, де діти займалися позашкільною освітою. На сільгосппідприємстві зруйновано корівників, убито дев'ятнадцять корів. Зруйновано струм для зберігання врожаю.

picture

Зруйновано два житлові будинки, пошкоджено Будинок культури, підприємства промислового виробництва та десятки приватних домоволодінь.

picture

Зруйновано дахи, вибито вікна, зруйновано господарські будівлі, гаражі. Знищено шкільний та приватний автомобіль. Також внаслідок ракетного обстрілу було зруйновано частину водопроводу та пошкоджено лінії електропередач.

picture

"Обстріли селища Печеніги та навколишніх сіл з боку російських агресорів продовжуються вже кілька місяців. Але такого терору проти мирних людей Печеніги не знали напевно з часів свого заснування", - пише Гусаров.

З ночі у селищі продовжують працювати рятувальники, а також медики та газовики-аварійники. Наразі триває робота з відновлення подачі електроенергії у селищі.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляв:

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на 8 серпня. За останню добу ворог не припиняв обстрілу міста та області. Приблизно о 23:00 вибухи пролунали у Харкові, а після опівночі – у Харківській області. Докладніше про те, до куди потрапили ракети і які наслідки після нічних обстрілів Харкова та області читайте у нашому матеріалі.

• До мешканців Лозової звернулася міська влада та повідомила про те, що протягом дня місцеві можуть чути гучні звуки. Проте лозовчанам пояснили причину та попросили не панікувати.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися