Окупант, який воює на Харківщині, зізнався, що російські військові ґвалтують підлітків у Білгороді (ВІДЕО)

Російські військові зґвалтували трьох дівчат 14, 15 та 17 років

У Білгороді сталося кілька випадків зґвалтування малолітніх дівчат російськими військовими. Про це стало відомо з перехопленої розмови російського окупанта, яка зараз воює на Харківщині. Запис розмови опублікувало Головне управління розвідки МО України.

У телефонній розмові загарбник розповів своїй матері про відмову командування у їхній ротації. Причиною цього стала поведінка російських військових у Білгороді. За словами солдата Росії, військові зґвалтували неповнолітніх дівчат.

"Люди у Білгороді зґвалтували трьох дівчаток. Однією 14, 15 та 17 років. Через це сюди не відправляють нікого більше, бо вони людей гвалтують", - сказав окупант.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 17 серпня російські військові здійснили ракетний удар по харківському гуртожитку, в якому перебували люди. Внаслідок пригоди є велика кількість загиблих та постраждалих. Будівля гуртожиток повністю зруйнована. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Україна просить у Заходу додаткову військову допомогу після жорстокого обстрілу Харкова, влаштованого росіянами 17 серпня. Ракета потрапила до гуртожитку, де проживали глухонімі люди. Вони просто не чути сирени повітряної тривоги, а також не можуть відгукнутися, коли рятувальники під час розбору завалів оголошують тишу.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися