У Харкові росіянка скоїла вбивство: подробиці (ФОТО)

Жінці загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до 15 років

У Харкові сталося вбивство 45-річного чоловіка. Про це повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

За інформацією джерела, до правоохоронців звернулася харків'янка та повідомила, що знайшла тіло свого 45-річного сина. Відразу після цього мати загиблого побачила, як із під'їзду вибігла його співмешканка.

Поліцейські невдовзі розшукали жінку та доставили до відділу поліції. 38-річна громадянка Російської Федерації проживала у Харкові без реєстрації та намагалася оформити громадянство України.

Було встановлено, що між співмешканцями стався конфлікт під час спільного вживання алкогольних напоїв. Відбулася бійка. В результаті жінка завдала чоловікові ножового поранення. Від отриманої травми він помер.

Слідчими порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років ув'язнення.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Вранці 3 лютого у Харківському СІЗО виявили мертвим 17-річного ув'язненого. Він скоїв самогубство шляхом повішення на простирадлі, закріпленої на внутрішніх ґратах вікна. О 6.35 медики бригади швидкої допомоги констатували смерть.

Під Харковом повісився вчитель фізкультури у навчальному закладі. Докладніше про цю подію читайте у нашому матеріалі.

У Дніпрі виявили труп 20-річної харків'янки. У поліції встановили, що це не був нещасний випадок чи самогубство. Дівчину виштовхнули з балкона. У злочині підозрюють 28-річного бойфренда загиблої. Деталі читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися