У Харкові вибухи! Усі пройдіть в укриття!

Користувачі соціальних мереж та місцеві Телеграм-канали Харкова повідомляють про вибухи. Наразі по місту і області триває повітряна тривога. Усі пройдіть в безпечне місце!

Користувачі соціальних мереж та місцеві Телеграм-канали Харкова повідомляють про вибухи. Наразі по місту і області триває повітряна тривога. Усі пройдіть в безпечне місце!

Чекаємо на офіційну інформацію.

Раніше у "Коментарях. Харків":

Сьогодні вночі російські війська обстріляли ракетами Індустріальний район Харкова, внаслідок чого загинула жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію мера Харкова Ігоря Терехова.

"В одному випадку було потрапляння до приватного житлового будинку. Під час розбору завалів знайдено тіло жінки. У другому випадку ракета прилетіла неподалік приватного будинку. Від розльоту осколків спалахнув будинок. Без постраждалих", – написав міський голова у своєму Телеграм-каналі.

Радниця голови Харківської облради, волонтерка Наталія Попова також підтвердила інформацію, уточнивши, що загинула жінка 1949 року народження. Зазначимо, що в ніч проти 6 вересня спостерігачі в Телеграм-каналах Харкова повідомляли про вильоти ракет зі сторони Білгородської області. Перше повідомлення було о 00:17, про приліт місцеві жителі повідомили о 00:20. Вночі також були повідомлення про повітряні тривоги та погрози артобстрілу.

Пожежа у двоповерховому будинку розпочалася о 01:15. Вже о 01:52 рятувальникам удалося її локалізувати. Повністю пожежу загасили вже о 06:40 ранку. Зараз практично по всій Україні оголошено повітряну тривогу.

7 вересня у Харкові проведуть технічну перевірку працездатності електросирен. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської ОВА. Так, у Харкові відбудуться заходи щодо своєчасного оповіщення населення міста у разі повітряної загрози або загрози артилерійського обстрілу з боку РФ. З цією метою електросирени увімкнуть о 14:25 годині 7 вересня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися