У Харкові ранковий «прильот» прийшовся на багатоповерхівку у центрі міста (ФОТО)

Російські ракети влучили в житлову багатоповерхівку в Київському районі міста Харків. Фото з місця події опублікував керівник ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко, повідомляють «Коментарі. Харків».

Російські ракети влучили в житлову багатоповерхівку в Київському районі міста Харків. Фото з місця події опублікував керівник ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко, повідомляють "Коментарі. Харків".

"Черговий злочин російських вбивць. Ранковий мирний Харків здригнувся від потужних вибухів. Російські ракети влучили в житлову багатоповерхівку. Ще встановлюємо , чи є постраждалі. На місці обстрілів працюють рятівники і поліція", – написав поліцейський у Фейсбуці.

GxSOG1Eko5JjqA0fhuKnQyegD.jpg

t7LbOY4ptZ-e-2SQO9kOVcy5P.jpg

yWCz8k0Ja1vRpzZFw2hn9Hsw2.jpg

Нагадаємо, про ранковий обстріл міста сьогодні повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

"Про жертви та руйнування інформація уточнюється", – написав міський голова у Телеграмі.

Пізніше з’явилася інформація про ще один приліт теж у центральну частину Київського району.

"Пошкоджено адміністративну будівлю. Інформації про постраждалих на цю хвилину немає. Житловий будинок за місцем першого прильоту сильно постраждав", – написав мер Харкова.

Раніше користувачі соціальних мереж та місцеві Телеграм-канали Харкова повідомляли про вибухи. По місту і області  було оголошено повітряну тривогу.

Раніше у "Коментарях. Харків":

Сьогодні вночі російські війська обстріляли ракетами Індустріальний район Харкова, внаслідок чого загинула жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію мера Харкова Ігоря Терехова.

"В одному випадку було потрапляння до приватного житлового будинку. Під час розбору завалів знайдено тіло жінки. У другому випадку ракета прилетіла неподалік приватного будинку. Від розльоту осколків спалахнув будинок. Без постраждалих", – написав міський голова у своєму Телеграм-каналі.

7 вересня у Харкові проведуть технічну перевірку працездатності електросирен. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської ОВА. Так, у Харкові відбудуться заходи щодо своєчасного оповіщення населення міста у разі повітряної загрози або загрози артилерійського обстрілу з боку РФ. З цією метою електросирени увімкнуть о 14:25 годині 7 вересня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися