Опубліковано відео конфлікту на Кузнецькій у Харкові, у ході якого почалася стрілянина

Конфлікт у Харкові на вулиці Кузнецької 30 січня виник між двома групами молодих людей

У мережі з'явилося відео початку конфлікту, у ході якого в Харкові вдень 30 січня пролунали постріли. Його опублікували в міських Telegram-каналах.

На відео зображена група молодих людей, яка під'їжджає до будинку на вулиці Кузнецькій на білому автомобілі Mercedes. Недалеко від будинку дитини №2 хлопці зустрічаються з ще однією компанією. Після цього починається конфлікт.


Зазначимо, що подія сталася близько 13:30 30 січня. Зараз у місті введено план "Сирена". Правоохоронці шукають автомобіль, на якому з місця перестрілки могли забрати пораненого.

За інформацією прес-служби Харківської облдержадміністрації з посиланням на директора будинку дитини №2 Олену Чістіліну, ніхто зі співробітників закладу та дітей не постраждав. Будівля також ціла. У дитбудинку чули вибух, проте ніяких подробиць події не знають.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі. Харків", у Харкові в ніч з четверга на п'ятницю, 24 січня, підірвали банкомат у відділенні "Ощадбанку" на вулиці Льва Ландау. У результаті ніхто не постраждав, але сталося загоряння. Його ліквідували рятувальники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися