Під Харковом 16-річна дівчина вдавилася їжею і потрапила у реанімацію

Постраждалу в тяжкому стані доправили до лікарні

В Балаклійському районі на Харківщині медики реанімували 16-річну дівчину, яка вдавилася їжею. Про це повідомляє КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Виклик до медиків з приводу "чужорідного тіла в горлі" надійшов у неділю, 5 квітня, о 09:57. Бригада швидкої прибула за дві хвилини.

Медики швидкої допомоги реанімувала постраждалу. Потім дитину в тяжкому стані доправили до найближчого реанімаційного відділення.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області розшукують підлітка. Дитина  з благополучної сім'ї, з батьками не сварився і раніше надовго з дому не йшов. Хлопчик зник 4 квітня, близько 20:00 в селі Олександрівка Лозівського району. 15-річний Михайло Пряхін пішов з дому та не повернувся.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що з понеділка, 6 квітня, на Харківщині вступають в дію посилені правила карантину.  Так, відтепер дітям до 14 років перебувати на вулиці без дорослих не можна. Крім того, забороняється перебування на вулиці в групі людей більше двох чоловік, відвідування зон відпочинку - парків, скверів, дитячих і спортивних майданчиків, прибережних зон, а також лісів. Перебувати на вулиці можна тільки в масках і респіраторах та мати з собою документи, що посвідчують особу. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися