Страшна ДТП сталася у Харкові: одну з автівок розірвало навпіл (ФОТО)

Аварія сталася на блокпосту у Харкові.

Вчора, 11 листопада близько 16:05 на блокпосту в районі перехрестя Харківського шосе та вулиці Рудика сталося зіткнення автомобілей "Opel" та "Ford", які рухались назустріч один одному. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку поліції.

Від удару автомобіль "Ford" відкинуло в автомобіль "Renault", що рухався за ним у попутньому напрямку. "Opel" розірвало на дві частини, одну з яких відкинуло на узбіччя у напрямку його руху, а іншу – в автомобіль "Peugeot".

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості 22-річний водій "Opel", пасажири "Ford" 31 і 27 років, та 30-річна жінка-пасажир "Renault".

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

0W7gYwm1rQNFtSAlmCfYlz9YX.jpeg

txR4qvXA2tu5iQ37QcCrtZSTB.jpeg

l8FEFTkDpaaCL5ZBxk84ZjefJ.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:
У центрі Харкова з багатоповерхівки евакуювали двадцять мешканців.

Учора ввечері, приблизно о 18:45 на номер "Служби спасіння" Харкова надійшло повідомлення про пожежу у житловій багатоповерхівці по вул. Космічній, 23.

Рятувальники прибули на місце події та з’ясували, що на шостому поверсі загорілися  домашні речі в підсобному приміщенні багатоповерхового житлового будинку. З верхніх поверхів рятувальниками було евакуйовано 20 мешканців будинку. Постраждалих немає. До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 6 одиниць техніки та 26 чоловік особового складу.

У Харкові показали, скільки снарядів прилетіло по місту за весь час війни (ФОТО, ВІДЕО). На майданчику зберігають уламки ракет, якими росіяни жорстоко обстрілювали Харків. Прокуратура Харківської області опублікувала шокуюче відео, де показано майданчик зберігання речових доказів злочинів військових РФ проти мирного населення Харкова.

На місцевості зберігаються сотні уламків від ракет та снарядів, що вбивали харків’ян, руйнували будинки та об’єкти інфраструктури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися