На Салтівці в Харкові Tesla потрапила в ДТП

За попередніми даними поліції, правила дорожнього руху порушив водій другої машини

Сьогодні, 9 квітня, в Харкові на перехресті вулиць Героїв праці та Академіка Павлова сталася ДТП. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі патрульної поліції Харківської області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду патрульні отримали близько 10:00. Зіткнулися автомобілі Skoda і Tesla.

За попередньою інформацією поліції,  водій машини Skoda порушив правила дорожнього руху. А саме п. 8.7 ПДР України, тобто не врахував сигнал світлофору, та допустив зіткнення з автомобілем Tesla.

picture

На водія автомобіля Skoda патрульна поліція склала адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП. Матеріали передадуть до суду.

На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині легковик переїхала пішохода. Смертельна ДТП сталася в Ізюмі.  В аварії загинув 50-річний чоловік. За попередніми даними, постраждалий перебував у стані алкогольного сп'яніння і переходив дорогу в невстановленому для цього місці. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що під Харковом рятувальники визволили водія з понівеченого після ДТП автомобіля. Кабіна з водієм відірвалася від шасі машини і лежала на узбіччі. Рятувальники деблокували водія з кабіни і передали медикам швидкої допомоги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися