В Харкові в ДТП загинув мотоцикліст

В аварії постраждали ще 3 людини, серед них – 3-річна дитина


У четвер, 9 квітня, в Харкові сталася смертельна ДТП, в якій загинув мотоцикліст. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду до поліції надійшло о 16:05. На перехресті вулиці Луї Пастера та бульвара Івана Каркача зіткнулися легковик і мотоцикл. 

В результаті аварії 32-річний водій мотоцикла Yamaha загинув на місці. 24-річного водія легковика та двох його пасажирів – 25-річну жінку та 3-річну дівчинку доставили до лікарні.

picture

Наразі у поліції встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.  Інформацію про подію зареєстрували в Індустріальному відділі поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Салтівці в Харкові Tesla потрапила в ДТП. Аварія сталася на перехресті вулиць Героїв праці та Академіка Павлова. Зіткнулися автомобілі Skoda і Tesla. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі  Харківської області легковик на смерть переїхав 50-річного пішохода. ДТП сталося вночі. За попередніми даними, пішохід перебував у стані алкогольного сп'яніння та переходив дорогу в невстановленому для цього місці. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися