Познайомилися в інтернеті: харків'янин побив дівчину

24-річний хлопець запросив дівчину додому

Молодий харків'янин побив дівчину, з якою познайомився в мережі. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Відзначається, що правоохоронці зловили хлопця, який запросив 21-річну дівчину додому і пограбував її. За даними "главку", 24-річний хлопець познайомився з дівчиною в інтернеті. 8 квітня вона прийшла до нього в гості, він побив її і забрав документи і мобільний телефон.

Хлопця через кілька годин після злочину затримали оперативники Основ'янського відділу поліції. Як зазначили в поліції, зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові прокуратура передала в суд справу стосовно 34-річного чоловіка, який виховував дитину своєї співмешканки палицею. Повідомляється, що в кінці лютого цього року раніше неодноразово судимий чоловік побив палицею 8-річного сина своєї співмешканки за те, що він не слухався.

Читайте також: під Харковом 16-річна дівчина вдавилася їжею і потрапила до реанімації. НП сталася в Балаклійському районі Харківської області. Медики надали першу допомогу і доставили постраждалу у важкому стані до лікарні.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися