Поліція та рятувальники продовжують розшук семирічного хлопчика з Харківщини (ФОТО)

Дитину розшукують вже другу добу.

5 грудня близько 14:00 дитина пішла з дому у селі Крутоярівка Кегичівської територіальної громади Красноградського району та зникла. До розшуку хлопчика залучено більше 420 правоохоронців, пошуково-рятувальний загін "Мілена". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Одразу після надходження повідомлення про зникнення дитини по тривозі був піднятий особовий склад Красноградського відділу поліції, управління карного розшуку, відділу ювенальної превенції, кінологічна служба. Також до пошукових робіт залучені підрозділи ДСНС, водолази, військовослужбовці. З першого дня в пошуку беруть активну участь представники пошуково-рятувального загону "Мілена", місцеві жителі, волонтери.

Поліцейські здійснюють подворові обходи, обстежують місцевість, водоймища, покинуті будівлі, лісосмуги, відпрацьовують коло осіб, з якими спілкувався хлопчик. Виставлені пости на залізничних станціях та вокзалах, орієнтовані блок-пости та стаціонарні пости поліції, а також всі підрозділи поліції. Орієнтування з прикметами хлопчика розповсюджене у мережі Інтернет та в громадських місцях. На даний час правоохоронцями та громадянами обстежено відкриту місцевість в радіусі близько 20 км.

Слідчими відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з відміткою "зникнення безвісти".

Пошуки дитини тривають.

Прикмети: зріст 120 см, худорлявої статури, волосся темно русяве, очі блакитні.

Був одягнутий в синю куртку, без шапки, темні гумові чоботи.

Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про Германа Щербину, просимо повідомити до Красноградського РВП або зателефонувати на лінію 102 чи 05744-7-82-91.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Здається, рашисти хочуть йти на Куп'янськ" - очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай

Гайдай назвав таку ідею божевільною.

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що росіяни можуть почати наступ на Куп’янськ Харківської області. Про це він заявив у етері телеканалу "FreeДом", інформують "Коментарі. Харків".

Сергій Гайдай зазначив, що наразі спостерігається велика концентрація сил армії РФ біля адмінкордону Луганської та Харківської областей — все це схоже на спробу наступу на Куп'янськ.

Саму ідею такого контрнаступу в ефірі голова Луганської ОВА назвав "божевільною".

"Дуже багато сил та коштів стягнули у район Сватове. Можливо, вони мають якусь божевільну ідею контрнаступу на Куп'янськ. Я вже нічому не здивуюсь з таких витівок російського командування. Але вони стягують туди і техніку, і війська. Таке враження, що начебто навіть планується спроба контрнаступу", — заявив Гайдай в ефірі.

При цьому, за його словами, в цьому районі армія окупантів постійно зазнає вогневого впливу Сил оборони і зазнає втрат.

Нагадаємо, що за даними Генштабу ЗСУ у Харківській області ворожі війська ведуть оборонні дії. Росіяни не хочуть втрачати зайняті рубежі.

За минулу добу з 6 на 7 грудня російські ворожі війська обстріляли більше 19 населених пунктів у Харківській області, застосовуючи усі види артилерії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генштабу ЗСУ.

Також, за інформацією главку ДСНС Харківщини, через ворожі обстріли сталися пожежі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися