Семирічного Германа на Харківщині знайшли: дитина загинула

Хлопчика шукали дві доби.

Герман Щербина пішов з дому 5 грудня. Через дві доби пошуків сьогодні дитину знайшли, хлопчик, на жаль, потонув у водоймі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківщини.

5 грудня близько 14:00 дитина пішла з дому у селі Крутоярівка Кегичівської територіальної громади Красноградського району та зникла. До розшуку хлопчика було залучено більше 420 правоохоронців, пошуково-рятувальний загін "Мілена".

Одразу після надходження повідомлення про зникнення дитини по тривозі був піднятий особовий склад Красноградського відділу поліції, управління карного розшуку, відділу ювенальної превенції, кінологічна служба. Також до пошукових робіт були залучені підрозділи ДСНС, водолази, військовослужбовці. З першого дня в пошуку брали активну участь представники пошуково-рятувального загону "Мілена", місцеві жителі, волонтери.

Сьогодні дитину знайшли.

"На жаль, дива не сталося. Хлопчика, якого розшукували з 5 грудня, знайшли. Він потонув в озері. Щирі співчуття родині маленького Германа. Дякуємо всім, хто допомагав шукати", – написали у поліції Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Здається, рашисти хочуть йти на Куп'янськ" - очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай

Гайдай назвав таку ідею божевільною. Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що росіяни можуть почати наступ на Куп’янськ Харківської області. Про це він заявив у етері телеканалу "FreeДом", інформують "Коментарі. Харків".

Сергій Гайдай зазначив, що наразі спостерігається велика концентрація сил армії РФ біля адмінкордону Луганської та Харківської областей — все це схоже на спробу наступу на Куп'янськ. Саму ідею такого контрнаступу в ефірі голова Луганської ОВА назвав "божевільною".

"Дуже багато сил та коштів стягнули у район Сватове. Можливо, вони мають якусь божевільну ідею контрнаступу на Куп'янськ. Я вже нічому не здивуюсь з таких витівок російського командування. Але вони стягують туди і техніку, і війська. Таке враження, що начебто навіть планується спроба контрнаступу", — заявив Гайдай в ефірі.

При цьому, за його словами, в цьому районі армія окупантів постійно зазнає вогневого впливу Сил оборони і зазнає втрат.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися