В одному зі спальних районів Харкова підірвали банкомат

Поки невідомо, скільки грошей забрали грабіжники

Сьогодні, 26 квітня, вночі у Харкові в одному зі спальних районів прогримів вибух. З'ясувалося, що близько 03:17 підірвали банкомат. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

В "головкомі" відзначили, що інцидент стався на вулиці Валентинівській, 35/81. Банкомат, який підірвали невідомі, розташований на першому поверсі будівлі. Поліцейські встановили, що всередині банкомату вибухнув саморобний вибуховий пристрій.

У поліції зареєстрували інформацію про подію, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці встановлюють обставини і причетних до події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в центрі Харкова, порушуючи карантин, працював ресторан. Власникам закладу загрожує штраф до 50 тисяч гривень або арешт строком до 6 місяців.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області зафіксували 147 хворих коронавірусом. Так, за останню добу в регіоні лабораторно підтвердили 22 нових випадки коронавірусу.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися